Bradley 4 laags Digitale Roker


Master Accessory Pack

Modellen BTDS76CE


De Bradley Smoker is een unieke rookkast, waarin smaakversterkende bisquetten elk voor een duur van 20 minuten worden verbrand om zo de temperatuur niet te doen schommelen. Dit voorkomt hele hoge temperaturen waarbij gassen, zuren en harsen de smaak van het eten kunnen beïnvloeden.
De Bradley Smoker maakt zuiver smakend eten zonder een nasmaak. Terwijl bij ander rokers constant alertheid wordt gevraagd, produceerd de Bradley Smoker automatisch schone koude rook voor meer dan 9 uur zonder interventie. 

Bradley Smokers zijn in staat om zowel koud als heet te roken: bovendien presteren ze geweldig bij het koud roken dankzij de constante en controleerbare manier waarbij rook wordt gegenereerd. Voor koude rook adapteraanbevolen.

De bisquetten worden verbrand op een electrisch element – lees meer over bisquetten en het rookproces.
Voor heet roken wordt de hitte voor het roken gegenereerd door de losstaande rookgenerator. Dit is een los element van de bisquette brander. Bij dit model wordt de temperatuur in de rookkast geregeld door een eenvoudig te bedienen display op de voorzijde van de rookgenerator. 
De programmeerbare display biedt een prettige controlle over het rookproces met een bediening van 3 aparte parameters:

  • De oventemperatuur: stel de gewenste overtemperatuur in en de roker zal trachten om deze temperatuur te handhaven terwijl de actuele temperatuur in de oven wordt weergegeven. 
  • De oventijd: stel de gewenst duur in (kooktijd). Als de tijd is verstreken, zal het verwarmingselement vanzelf uitschakelen.
  • De rooktijd: stel de gewenste rooktijd in. Dit kan afzonderlijk van de kooktijd worden ingesteld.

De 4-laags Digitale Roker heeft 4 roosters met een capaciteit van 76 liter.
Voor meer gewenste capaciteit is er de digitale roker Model BTDS108CE met 6 roosters en een capaciteit van 108 liter

De voorkant van het digitale model heeft een met verf gespoten roestvij stalen look. Het binnenwerk is van roestvrij staal. Zoals bij de Original Bradley Smoker is ook de rookkast geïsoleerd. Bradley extra roosters en “jerky”roosters passen in dit model. Andere accessoires zijn eveneens beschikbaar.

Perfect voor een vermakelijke bereiding voor fijnproevers in je eigen huis of gewoon om van de heerlijke geur te genieten die de rook met zich meebrengt. De eenvoud en het gemak van de Original Bradley Smoker maakt het een geweldige keuze voor verschillende type gebruikers.  

 

SPECIFICATIES


Omvang en Gewicht

De 4-laags Digitale Roker: Hij is licht genoeg om te dragen en heeft ongeveer de grootte van een kleine koelkast:

Afmetingen exterieur (mm) 430W x 370D x 800H – 610W with Generator on side
Afmetingen interieur (mm) 380W x 290D x 650HT
Rookruimte/ Capaciteit 495 mm bruikbare rookhoogte boven de lekbak
37500 cm³
Kookoppervlak 1452 cm²
Gewicht met verpakking 19 kg
Doosafmeting 510W x 460D x 860H

 

SAMENSTELLING

Interieur Gepolijst RVS Exterieur Poeder epoxy staal Kookelement 500 Watts Rookelement 125 Watts Stroom – 220 – 240 Volt 50 Hz 2.5 Amps Maximale temperatuur 140 deg C Omgevingstemperatuur Minimale temperatuur Omgevingstemperatuur Verstelbare roosters 4 roosters verchroomd

Data Sheet

Download here

Goedkeuringen

Alle Bradley Smokers zijn CE gekeurd voor het gebruik in de Europese unie. 

 

GARANTIES


Bradley Smokers zijn gecertificeerd voor gebruik en vrij van materiële defecten en technische mankementen voor een periode van 12 maanden. Een langere garantieperiode kan van toepassing zijn, afhankelijk van het land waar u uw roker aangeschaft. Bradley Smokers zijn bedoeld voor huishoudelijk gebruik.

Registreer uw Garantie
Als u een nieuwe eigenaar bent van een Bradley smoker, kunt u hier uw href=”/resources/european-warranty-registration.html” title=”Warranty Registration”>”>garantie registreren.

 

MANUALS

 

VIDEO