Recensies


Restaurateurs | Kookscholen| Thuis Gourmet Chefs | Sportvissers| Outdoor sporters| Kleinschalige boeren| Americaanse BBQ Restaurateurs

” Ik gebruik de Bradley Smoker al zes jaar en het heeft een revolutie teweeggebracht in onze menu’s in de restaurants to het punt dat we zelfs de Beauvoir gerookte zalm inSelfridges Food Hall zijn gaan verkopen. Hoewel we ze commercieel gebruiken voor al onze restaurants, zijn ze een fantastisch ding om in huis te hebben als je een ferventvisser, roker,of experimentele kok bent.””

Mark Hix, chef en restaurateur


” Het gebruik van de Bradley Smoker geeft ons een nieuw inzicht bij het ontwikkelen van nieuwe recepten. De consistentie van de rook is wat dit product een consistentebetrouwbaarheid geeft en dat is wat we nodig hebben als gevolg van de precieze aard van onze keuken. Andere rokers hebben de neiging grillig te zijn.”

Nathan Outlaw, chef and restaurateur


“Bij Gortons gebruiken we Bradley Smoker voor een assortiment van speciale gerechten, vooral wanneer het wildseizoen is. In een drukke restaurantkeuken bieden ze ons de flexibiliteit om onze eigen gerookte voedingsmiddelen met opmerkelijk gemak en efficiëntie te creëren.

Peter Gorton, chef and restaurateur


 

Thuis

“De Bradley Smoker is een must voor elke liefhebber van eten, er is weinig te overtreffen dan huisgerookte zalm of eendenborst. Pekelen en roken is verre van moeilijk en deBradley Smoker biedt volledige controle over uw rookproces. Zodra je de rookprincipes onder de knie hebt, zijn er een schat aan houtaroma’s voor u om te verkennen.”

Santra Tate, ‘Masterchef semi-finalist, and winner of The Sunday Times Amateur Chef
(Sandra’s Bradley Smoker home gourmet recipes appear in our Recipe Blog)


 

Kookschool

 

FISHERMEN

 

Sportvissers

“De Bradley Smoker brengt een nieuwe dimensie aan het koken met een garantie aan smaak en structuur. Het verlengt de duur van het wildseizoen door de houdbaarheid te verlengen wanneer er een overvloed aan wild beschikbaar is. Een fantastische manier om waarde toe te voegen en een andere eet-ervaring.”

Jose Souto,Sportvisser en culinair schrijver 
(Jose is a Chef Lecturer, at London Westminster Kingsway College where Bradley Smokers are used in the teaching kitchens.)


 

Kleinschalige boeren

 

BBQ CHEFS