Spacer

Breadcrumbs

Modellen BTDS76CE

 

De Bradley Smoker is een unieke rookkast, waarin smaakversterkende bisquetten elk voor een duur van 20 minuten worden verbrand om zo de temperatuur niet te doen schommelen. Dit voorkomt hele hoge temperaturen waarbij gassen, zuren en harsen de smaak van het eten kunnen beïnvloeden.

De Bradley Smoker maakt zuiver smakend eten zonder een nasmaak. Terwijl bij ander rokers constant alertheid wordt gevraagd, produceerd de Bradley Smoker automatisch schone koude rook voor meer dan 9 uur zonder interventie. 

Bradley Smokers zijn in staat om zowel koud als heet te roken: bovendien presteren ze geweldig bij het koud roken dankzij de constante en controleerbare manier waarbij rook wordt gegenereerd. Voor koud roken wordt de koude rook adapter aanbevolen.

De bisquetten worden verbrand op een electrisch element - lees meer over bisquetten en het rookproces.

Voor heet roken wordt de hitte voor het roken gegenereerd door de losstaande rookgenerator. Dit is een los element van de bisquette brander. Bij dit model wordt de temperatuur in de rookkast geregeld door een eenvoudig te bedienen display op de voorzijde van de rookgenerator. 

De programmeerbare display biedt een prettige controlle over het rookproces met een bediening van 3 aparte parameters:

  • De oventemperatuur: stel de gewenste overtemperatuur in en de roker zal trachten om deze temperatuur te handhaven terwijl de actuele temperatuur in de oven wordt weergegeven. 
  • De oventijd: stel de gewenst duur in (kooktijd). Als de tijd is verstreken, zal het verwarmingselement vanzelf uitschakelen.
  • De rooktijd: stel de gewenste rooktijd in. Dit kan afzonderlijk van de kooktijd worden ingesteld. 

De 4-laags Digitale Roker heeft 4 roosters met een capaciteit van 76 liter.

Voor meer gewenste capaciteit is er de digitale roker Model BTDS108CE met 6 roosters en een capaciteit van 108 liter. 

De voorkant van het digitale model heeft een met verf gespoten roestvij stalen look. Het binnenwerk is van roestvrij staal. Zoals bij de Original Bradley Smoker is ook de rookkast geïsoleerd. Bradley extra roosters en "jerky"roosters passen in dit model. Andere accessoires zijn eveneens beschikbaar.

.

 

 

 

.  

 

 

Omvang en Gewicht

De 4-laags Digitale Roker: Hij is licht genoeg om te dragen en heeft ongeveer de grootte van een kleine koelkast:

Afmetingen exterieur (mm) 430L x 470B x 850H - 610L met renerator aan de zijde
Afmetingen interieur (mm) 380L x 292B x 647H
Rookruimte/ Capaciteit 495 mm bruikbare rookhoogte boven de lekbak
37500 cm³
Kookoppervlak 1452 cm²
Gewicht met verpakking 21 kg
Doosafmeting 510L x 470B x 860H

Samenstelling

Interieur Gepolijst RVS
Exterieur Poeder epoxy staal
Kookelement 500 Watt
Rookelement 125 Watt
Stroom 220 - 240 Volt – 50 Hz 2.5 Amps
Maximale temperatuur 160 °C
Minimale temperatuur Omgevingstemperatuur
Verstelbare roosters  4 roosters verchroomd

Data Sheet

 Digitale Smoker Brochure / Spec Sheet | Hi Res

 

Goedkeuringen

Alle Bradley Smokers zijn CE gekeurd voor het gebruik in de Europese unie 

 

 

 

Bradley Smokers zijn gecertificeerd voor gebruik en vrij van materiële defecten en technische mankementen voor een periode van 12 maanden. Een langere garantieperiode kan van toepassing zijn, afhankelijk van het land waar u uw roker aangeschaft. Bradley Smokers zijn bedoeld voor huishoudelijk gebruik.

 
 
 
  Bradley Smoker Fabrieksgarantie

Registreer uw Garantie


Als u een nieuwe eigenaar bent van een Bradley smoker, kunt u hier uw href="/resources/european-warranty-registration.html" title="Warranty Registration">">garantie registreren

Europese Garantie-Ondersteuning


Als u een garantie kwestie heeft en u uw product in het Verenigd Koninkrijk of een ander Europees land heeft aangeschaft, kunt u contact opnemen met de Europese distributeur via deze website, of neem contact op via de bevoegde dealer waar u uw roker heeft aangeschaft.