Spacer

Breadcrumbs

Bradley Vleespekel


 

Verkrijgbaar in 4 smaken


 

Codes: BTCUREDEM, BTCUREHON, BTCUREMAP, BTCURESUG

Cures Tab Content

Ik heb een groot deel van mijn leven jagend en vissend doorgebracht met de beste sporters in het Noordwesten, schrijft Bradley`s directeur Wade Bradley.

Onze nieuwe vleespekelkruiden werden specifiek ontworpen met deze toegewijde outdoorsporters in het achterhoofd.

Zout pekelen is een traditie zo oud en tijdloos als het mineraal zelf. Het werd gebruikt in het verleden voor de conservering en om de groei van bacteriën te onderdrukken.

Warren R. Anderson, auteur van Mastering the Craft of Smoking Food, was deel van het ontwikkelteam bij de invoering van deze pekelkruiden.

Makkelijk te gebruiken in zowel droge pekeling of vloeibare vorm zijn deze te verkrijgen in verpakkingen van
800 gram.

 

 


Deze recepten zijn bereid door Warren Anderson, auteur van Mastering the Craft of Smoked Food.

Speciaal geschreven voor de selectie pekelbehandelingen van onze Bradley Smoker. Dit zijn in totaal 16 recepten, samengesteld in een groot pdf bestand. Deze recepten zijn geschreven in de USA en beschikken over een breed scala aan rookprojecten. 

   Pekelrecepten van Warren Anderson (59 Mb)

 

Droge toepassing.

Neem drie eetlepels met droge pekel voor 2.25 kg vlees (5 cm dik). Wrijf het vlees in en leg het in een plastic zak in de koelkast. Spoel het af voor je gaat roken. Gebruik niet meer dan 3 eetlepels van de droge pekel per 2.25 kg vlees.

Gebruik voor worsten 37.5 ml (7.5 teelepels) van de droge pekel voor 2,25 kg aan worsten.

Natte toepassing.

Gebruik de verhouding 1.25 kopje pekel tot 10 kopjes water per 2.25 kg vlees. Gebruik een injectie of pekelhoes over het vlees en doe het in de koelkast. Spoel het af voor het roken.