Spacer

Breadcrumbs

Waarom de Bradley Smoker


Hedendaags zijn de Bradley Smokers de juiste keuze voor veel verschillende en uiteenlopende gebruikersgroepen.

Het Bradley Smoker verhaal beschrijft hoe het ontwerp zijn oorsprong vond bij de zalm rokers van British Columbia, en de kunst van het zalm roken, of het nu warm of koud gerookt wordt, die de werkelijke waarde van een roker konden beoordelen. Bij het ​​roken van zalm kunnen tinten van de maak, marginale verschillen in houtsoorten, en de gevolgen van meer of minder roken al bepalend zijn. De belangrijkste factoren van kwaliteit, betrouwbaarheid en herhaalbaarheid is wat Bradley Smokers onderscheidend maakt.

Gelukkig raakte deze verdiensten een snaar bij gebruikers ver buiten de zalm roker broederschap, en vinden we onze rokers verspreid over vele landen en voor vele verschillende doeleinden. Thuis gourmet chefs, outdoor sporters, restaurateurs, kookscholen, kleinschalige boeren en thuisgebruikers die de authentieke smaak van de Amerikaanse barbecue willen, vinden allemaal een plek voor een Bradley Smoker in hun bijgebouwen en tuinen.

Hier hebben we een aantal testimonials van onze verschillende types van gebruikers verzameld. We zijn dankbaar voor hun vriendelijke woorden.

 
 
 

Restaurateurs | Kookscholen| Thuis Gourmet Chefs | Sportvissers| Outdoor sporters| Kleinschalige boeren| Americaanse BBQ Restaurateurs

" Ik gebruik de Bradley Smoker al zes jaar en het heeft een revolutie teweeggebracht in onze menu's in de restaurants to het punt dat we zelfs de Beauvoir gerookte zalm in Selfridges Food Hall zijn gaan verkopen. Hoewel we ze commercieel gebruiken voor al onze restaurants, zijn ze een fantastisch ding om in huis te hebben als je een fervent visser, roker,of experimentele kok bent."

Mark Hix, chef en restaurateur


" Het gebruik van de Bradley Smoker geeft ons een nieuw inzicht bij het ontwikkelen van nieuwe recepten. De consistentie van de rook is wat dit product een consistente betrouwbaarheid geeft en dat is wat we nodig hebben als gevolg van de precieze aard van onze keuken. Andere rokers hebben de neiging grillig te zijn."

          Nathan Outlaw, chef and restaurateur

"Bij Gortons gebruiken we Bradley Smoker voor een assortiment van speciale gerechten, vooral wanneer het wildseizoen is. In een drukke restaurantkeuken bieden ze ons de flexibiliteit om onze eigen gerookte voedingsmiddelen met opmerkelijk gemak en efficiëntie te creëren.

           Peter Gorton, chef and retaurateur

 

Thuis Gourmet Chefs

"De Bradley Smoker is een must voor elke liefhebber van eten, er is weinig te overtreffen dan huisgerookte zalm of eendenborst. Pekelen en roken is verre van moeilijk en de Bradley Smoker biedt volledige controle over uw rookproces. Zodra je de rookprincipes onder de knie hebt, zijn er een schat aan houtaroma's voor u om te verkennen."

Santra Tate, 'Masterchef ' sermi-finalist and winner of The Sunday Times Amateur Chef 
(Sandra's Bradley Smoker home gourmet recipes appear in our Recipe Blog)


 

Kookschool

 

binnenkort meer

 

 

Sportvissers

binnenkort meer

 

Sportvissers

"De Bradley Smoker brengt een nieuwe dimensie aan het koken met een garantie aan smaak en structuur. Het verlengt de duur van het wildseizoen door de houdbaarheid te verlengen wanneer er een overvloed aan wild beschikbaar is. Een fantastische manier om waarde toe te voegen en een andere eet-ervaring."

Jose Souto,Sportvisser en culinair schrijver 
(Jose is a Chef Lecturer, at London Westminster Kingsway College where Bradley Smokers are used in the teaching kitchens. )


 

Kleinschalige boeren

binnenkort meer

 

BBQ Chefs

" De Bradley Smoker is het ultieme stukje kit voor elke outdoor kok. Zo makkelijk te gebruiken en toch levert het ongelooflijke resultaten, ongeacht of u nu een amateur kok of professionele chef-kok bent."

Cornelius Veakins, bbq chef en culinair blogger.
(Cornelius is the Team Captain of The Hungry Ones Barbecue Team)


 

 

Onderscheidingen