SMOKED MOJO PORK RECIPE

GEROOKTE MOJO VARKENSVLEES RECEPT



Ingredients

Eén Boston Butt van 7 pond

1 of 2 flessen commerciële mojo-saus

1 Fles chipotle-mayo

Knoflookteentjes (veel)

Kosjer of zeezout

Zwarte peper

Chilipoeder

Komijn

2 Verse limoenen

Preparation

Als je een bot in een stuk varkensvlees hebt, verwijder dan het bot en geef het aan de hond.

Na het uitbenen zou je 3-4 mooie stukken varkensvlees moeten hebben.

Laat een nacht marineren in de mojo-saus en het sap van 2 limoenen (optioneel voor de limoenen).

Bewaar de marinade nadat u het varkensvlees hebt verwijderd voor later gebruik.

Bestrijk het varkensvlees rondom met teentjes knoflook. Verpletter ze als je wilt.

Meng de droge ingrediënten in gelijke delen, behalve de komijn. Voeg ongeveer de helft van de hoeveelheid toe (ook optioneel).

Wrijf het varkensvlees in met de droge ingrediënten en laat het smelten terwijl je de smoker aan het opwarmen bent.

Zodra de roker stabiel is op uw favoriete temperatuur, plaatst u het varkensvlees op de bovenste planken. Een hogere temperatuur wordt aanbevolen omdat je slechts 4-5 uur op 175-180 graden kookt. Controleer regelmatig of het gaar is.

Pecannotenhout is een goede keuze voor de rooksmaak.

Zodra het vlees minstens 175ºC maar niet meer dan 185ºC heeft bereikt, haalt u het gedurende een uur uit de roker en de FTC.

Als je vloeistof toevoegt, gebruik dan wat verse mojo-saus.

Neem de resterende mojo-marinade en kook tot ½ ingekookt.

Laat het mengsel afkoelen en voeg een gelijke hoeveelheid chipotle mayonaise toe en klop tot een gladde massa.

Haal het varkensvlees uit de FTC en snijd het vlees in stukken van 1″ x 1″.

Stapel het vleesblokjes op een broodje en bestrijk het met de gewenste hoeveelheid mayonaisemengsel.

Serveer met je favoriete kanten.